A General Track csapata

Rólunk!

2012-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem doktori iskolájának hallgatójaként alapítottuk cégünket. Kutató-fejlesztő csapatunk 100%-ban saját fejlesztésű eszközeit főként orvosi és jármű ipari területeken alkalmazzák.

Célunk

High-tech eszközök létrehozása, melyek képesek követni gyorsan változó világunkban az emberi igényeket. A Gorilla riasztóban felhasznált banki szintű titkosítási algoritmusok és legmodernebb rádiós technológia az utólagosan beszerelt riasztók között először tette lehetővé a biztonságos kulcs nélküli működést. A GPS-es nyomkövetésen alapuló szolgáltatásainkat az okos telefonon is elérhető applikáció segítségével bárki könnyen megtanulja használni.

Fejlesztéseink

Cégünk saját márkajelzésű termékeinek gyártása és forgalmazása mellett külső partnereinek is végez elektronikai termékek teljes körű fejlesztését és sorozatgyártását. Az újabb és újabb termékek fejlesztése biztosítja, hogy megismerjük, alkalmazzuk, és továbbfejlesszük a legújabb technológia megoldásokat, melyeket beépítünk saját termékeinkbe is.